YENİ BULUŞMA NOKTANIZ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

YENİ BULUŞMA NOKTANIZ

ÜyEyE ZaRaR GeLmEz AdMiN KıZmAdIkÇa!!!AdMiN KıZmAz ÜyE AzMaDıKçA xD

AnasayfaFATİHLİSESİGaleriLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Şortlar indi, gol geldi!!!

YazarMesaj
army
Admin
Admin
army

Erkek Mesaj Sayısı : 115

Şortlar indi, gol geldi!!! Empty
MesajKonu: Şortlar indi, gol geldi!!!   Şortlar indi, gol geldi!!! Icon_minitimeSalı Kas. 18, 2008 5:07 pm

Şortlar indi, gol geldi!!! News_manset_resim_xe_srtyil

İtalya'da Catania-Torino maçında yaşanan şort indirme olayının şoku yaşanıyor. Hakemler Derneği olaya büyük tepki gösterirken, hakamlere bu tür pozisyonlarda kart gösterme yetkisi verildi.

Ülkede hakem atamalarından sorumlu olan Hakemler Derneği Başkanı Pierluigi Collina, "Ben Catania'dan bir oyuncunun bir davranışını gördüm. Bu davranışın kurallar kapsamında bir karşılığı yok. Ama diğer oyunculara saygısızlık edildiğini gösteriyor. Tüm hakemlere talimat verdim. Eğer tekrarlanırsa, sarı hatta kırmızı kart kullanma yetkisine sahip olacaklar" dedi.

Catania Teknik Direktörü Walter Zenga ise, "Yedek kulübesinden hiçbir şey görmedim. Oyuncularımla konuşacağım. Hiçbirinin bu tür nedenlerle kart görmesini istemem. Ama eminim ki saygısız bir durum yoktu" diye konuştu.

KALECİYİ BÖYLE ŞAŞIRTTILAR
Pazar günü oynanan karşılaşmada, takımlar 1-1 berabereyken Catania 40. dakikada ceza sahasına yakın bir noktada serbest vuruş kazandı. Mascara bu atışı kullanmadan önce, kale önünde yanyana pozisyon alan Terlizzi ve diğer üç takım arkadaşı, kalecinin görüşünü engellemek için akıl almaz bir yönteme başvurdu. Şortlarını indiren 4 Catania oyuncusu, Torino'nun kalecisi Sereni'nin dikkatini dağıttı. Bir anda neye uğradığını şaşıran Sereni, vuruşu çıkaramadı. Catania 2-1 öne geçerken, torino ikinci yarıda bir gol daha buldu. Ancak Mascara'nın 3. golü sonrası mücadeleden ev sahibi ekip 3-2 galip ayrıldı.

Kaynak: DHA

1 sayfadaki 1 sayfası