Doyamam Doyamam Sana
Kalbimizde Renkleri Bitmesede Dertleri Doyamam Doyamam Sana Ne fener Ne cimboma Aşığım Beşiktaş'a Doyamam Doyamam Sana
--------------------------------------------------------------------------------
Bu Sevda dan Vazgeçersek
Beşiktaş'ım, Hayat Sensin, Dünyam Sensin, Herşey Sensin, Gelecekse Tüm Acılar Biz Hazırız Senden Gelsin Bu Sevdadan Vazgeçersek Allah Belamızı Versin
--------------------------------------------------------------------------------
Siyahım Zindan Olsun Beyaz Aydınlık
Seninle Ağladık Senle Güldük Biz,Sevdamız Uğruna Canlar verdik Biz,Siyahın Zindan Olsun Beyaz Aydınlık Herkese Var Olmaz Beşiktaşlılık
Şampiyon Görelim2
Bu Sene Şampiyon Görelim Sizi Futbolcu Katili Yapmayın bizi Korkutmaz Bizleri Cezaevlaeri Ölümüne Seviyoruz Biz Beşiktaş ı
Beşiktaş'ın Manyağıyız
Besiktasın Manyagiyiz,Piskopatın Allahıyız Alem Buysa Kral Biziz Gırtlakları Biz Keseriz Elimizde Saraplarla Belimizde kasatura Biz ölmeye gidiyoruz Fenerbahce mekanına...
Yalanmış Anladım Başka Sevgiler...
Yalanmış Anladım Başka Sevgiler En Tatlı Sevgiler Senleymiş Meğer Şampiyon Olmadan Ölürsem Eğer Kefenim Siyahla Beyaz Olsun
Bu Sevda Bitmez...
Bu Sevda Bitmez Hasret Bitmez İsteyene Gider Hiç Farketmez Bu Alemde Çarşı Herkese Karşı Allah Affeder Çarşı Affetmez --------------------------------------------------------------------------------
Efsane Yazdın Tarihe Beşiktaş...
Efsane Yazdın Tarihe Beşiktaş Aşık Olduğum Renklerinle Beşiktaş Ölüm Olsa Dönemeyiz Bu Yoldan Canım Feda Olsun Sana Beşiktaş
Kartalım Kartalım Haydi Bastır Şanlı Kartalım...
Kartalım Kartalım Haydi Bastır Şanlı Kartalım Sen Siyah Sen Siyahla Beyazsın Bu Alemde Kralsın
Semtimiz erkek semti...
Gün Doğdu Hep Uyandık Statlara Dayandık Beşiktaş'ın Uğrunada Bayraklara Sarıldık Semtimiz erkek semti aşık eder herkesi üzerimden eksilmesin bayrağımın gölgesi işte biz kötü günde hep Omuz Omuzayız övünmek gibi olmasın biz Karakartallıyız
Omuz Omuza...
Beşiktaş diyerek sana yüz vurduk siyahın yanına beyazı koyduk yıllardan beridir hep seninle olduk Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin
Beşiktaşım Benim Biricik Sevgilim...
Beşiktaşım Benim Biricik Sevgilim Söyle Senden Başka Kimim Var Benim Seninle Ağlarım Seninle Gülerim Söyle Senden Başka Kimim Var Benim
Yok Bu Sevdanın Bir Tarifi
Çokkkkkkk Seviyoruz Deli Gibi Yokkkkkk Bu Sevdanın Bir Tarifi Sen Bu Gönüllerin Sahibi Kartalll
Bir of Çekelim Kendimizden Geçelim
Of of Yeter Artık Beşiktaş'ım Of Of Her Maçına Geliyoruz Of of Yenilsende geliyoruz Yensende Geliyoruz Ölümüne Seviyoruz Of Of
Amigomuzun
Amigomuzun,Kebapçımızın Yoksa Reklam yıldızımısın Anlıyamadık Sen Ne Ayaksın Alen Abi Sen Manyakmısın
Bitmesin Dertler ...... Kadar
Bitmesin Dertler ...... Kadar Beşiktaşlıyız Ölene Kadar Sende Olmazsan Bu Dünya da Sevilecek Ne Var
Haydi Bastır Beşiktaş
Haydi Bastır Beşiktaş Ölümüne Beşiktaş Sevdik Gönül Verdik Her Maçına Geldik Haydi Bastır Beşiktaş Beşiktaş Ooooohhhhhhhooooooooohhhhhh....
Okulda Defteri
Okulda defteri evde anneyi terkedip geldik sevgilimizi utanmadan istiyor yüzsüzler dolar bu alemde kral yine TARAFTAR
Seninle Başladı Gece
Kazanda Başladı Gece Alkolikmi Sandın Sadece Beşiktaşlıyız Harbi Delikanlıyız Susun ............ ..........
Yılarca Kahrolsak Dertten Kederden
Yıllarca Kahrolsak Dertten Kederden Bilsekki Kellemiz Kopar Bedenden Aşkımız Harbiden Hemde Derinden Asla Vazgeçmeyiz Beşiktaş Senden
Kapalı Tribün Loca Olsada
Yağmurlu Bir Günde Görmüştüm Seni Üstünde Çubuklu Formalar Vardı Bir Anda Vuruldum Aşık Oldum Ben Hayatın Anlamı Beşiktaş sın Sen Ölümle Yaşamı Ayıran Çizgi Beşiktaş tan Bizi Ayıramazki Kapalı Tribünler Loca Olsa da
Deli Diyorlar Bana
Sevdim Seni Bir Kere Başkasını Sevemem Deli Diyorlar Bana Desinler Değişemem Ohhh
Beşiktaşlı Olmayan...
Beşiktaşlı Olunmaz Beşiktaşlı Doğulur Beşiktaşlı Olmayanlar ..............
Şampiyon Görelim Sizi
Bu Sene Şampiyon Görelim Sizi Ölmeden Mezara Koymayın bizi Korkkutmaz Bizleri Mûsalla Taşı Ölümüne Seviyoruz Biz Beşiktaş ı
Mesut Et Bizi
Şampiyonluk Hasretiyle Çok Çile Çektik Geceleri Uyumadık Sabahlar Ettik Uçurumlara Düşmeden Tut Elimizi Şampiyon Ol Beşiktaş'ım Mesut Et Bizi